Ansvarsfullt spelande

Nordic Tech Services arbetar aktivt med frågor kring spelberoende, samt för kontinuerligt en dialog med andra aktörer, myndigheter och organisationer. Detta för att gemensamt kunna verka för att bredda och effektivisera lösningar.

Internt har vi utvecklat ett spelberoendeprogram som hittar riskspelare. Om någon ligger i riskzonen för spelberoende agerar vi genom personlig kontakt.

Personalutbildning inom dessa frågor har under åren blivit en central del i bolagets verksamhet. Detta för att våra anställda och återförsäljare ska kunna bemöta eventuella spelproblem hos kunderna.För hjälp med spelberoendefrågor, kontakta vår kundtjänst.

Ytterligare en åtgärd vi har tagit till mot spelberoende är att vi gör en kreditupplysning på de kunder som väljer att spela mot faktura. Detta för att undersöka om kunden i fråga har råd med inbetalningen varje månad, just för att ingen ska behöva hamna i en ekonomisk knipa på grund av sitt spelande. Nordic Tech Services har ett gott rykte internationellt och Nordic Tech Services bjuds ibland in som presentatör angående spelansvar och innovation på området.

Ny kunskap och information kommuniceras till alla inom koncernen genom de interna kanalerna på webben, möten och genom presentationer. Nordic Tech Services välkomnar eventuella förslag och synpunkter beträffande dessa frågor och andra som har med spel och spelberoende att göra. Skicka gärna frågor och synpunkter till vår PR-avdelning på pr@nordiskaspel.com

Kundservice

08-425 544 60

Måndag-torsdag 10-18 Fredag 10-16

Lunchstängt mellan 14-15

support@garantilotto.com