Skraplotter Fungerar

SLOTS/CASINO

Dessa spel bygger på ren tur och har ingenting med skicklighet att göra. Det går i princip ut på att du som spelare lägger en insats och sedan snurrar ett hjul (beroende på hur den grafiska designen på spelet ser ut). Sedan hoppas du på det bästa, enkelt och kul!

BLACKJACK

Detta spel är ett av världens mest populära och spelas världen runt. Black Jack är väldigt simpelt uppbyggt men svårt att bemästra. I princip så tävlar du mot dealern om vem som kommer närmast 21. Går man över 21 förlorar man, kommer man närmast 21 vinner vinner man 2 gånger pengarna.

BETTING

Detta är ett populärt spel som är gjort för dig som älskar sport. Du väljer vilket lag du tror ska vinna och får därefter odds från oss på Garantilotto. Lyckas du pricka in rätt resultat så finns det stora vinster att hämta hem!

LOTTO

Populärt spel för alla åldrar! Att vinna på lotto kan vara det enklaste som finns; Köp en lott, välj betalningsalternativ, få lotterna och hoppas på att det är just dina lottnummer som dras nästa gång! På Garantilotto så har vi två dragningar i månaden med väldigt bra vinstchanser. Dessutom är du som ny kund hos oss garanterad vinst under de första 3 månaderna!

SKRAPLOTTER

Ett enkelt och roligt onlinespel liknande de klassiska trisslotterna. Skillnaden hos Garantilotto är att vi får dela ut fler och högre vinster. Du köper enkelt en lott här på hemsidan och skrapar sedan de rutor som finns. Sedan är det bara att hålla tummarna för en storvinst!

Kundservice

08-425 544 60

Måndag-torsdag 10-18 Fredag 10-16

Lunchstängt mellan 14-15

support@garantilotto.com