Nordic Tech Services inleder välgörenhetsprojekt till förmån för utsatta djur

Spanien är för de flesta i Norden sett som ett paradis med böljande värme, paradisstränder, härlig musik och ett överflöd av god mat och viner. I mångt och mycket stämmer denna bild, men för vissa är verkligheten en annan. Över en miljon hemlösa katter och hundar driver runt i Spanien i jakt på skydd och mat, en sorgligt hög siffra enligt oss på Nordic Tech Services. Vi bestämde oss för att göra något åt saken, och kontaktade ett djurskyddshem som hjälper övergivna djur att hitta ett nytt hem.

Djurhemmet ni ser på bilden drivs av ett gäng djurälskare som har skapat ett paradis avsett för de mest utsatta i samhället. Här bor övergivna hundar, katter och ponnys tillsammans under ett tak, omsorgsfullt omhändertagna av ägarna. Djurhemmet drivs uteslutande av donationer från främst privatpersoner, och här får de gästande djuren vård och kärlek så det räcker och blir över.

Vi på Nordic Tech Services besökte djurhemmet i samband med den första donationen och blev väldigt imponerade över vad ägarna har lyckats skapa. Ta gärna en titt på bilderna nedanför denna text om du är intresserad över att se mer!

Vi vill tillsammans med ägarna till djurhemmet tacka våra spelare för att de hjälper till att bidra till detta goda syfte, och kommer fortsätta vårt sökande efter att hitta välgörenhetsprojekt att donera pengar till!

Mvh

Nordic Tech Services